И оваа година Семос Едукација доделува

80 СТИПЕНДИИ за
најбараните IT професии

Аплицирај за стипендија и учи според официјалните програми на најпознатите светски IT брендови.
Заедно со нашите партнери
> најреномираните светски IT брендови

БИДИ ОРИГИНАЛЕН!

Аплицирај за стипендија и учи според официјалните
програми на најпознатите светски IT брендови.

ЗОШТО ДА СЕ ПРИЈАВИШ?

Добивањето на стипендијата оваа година е по принципот ПРВ пријавен – ПРВ услужен.
Затоа побрзај! Бројот на стипендии е ограничен.

ОФИЦИЈАЛНА

Затоа што ќе изучуваш официјална програма издадена од нашите партнери > најреномираните светски брендови (Microsoft, Oracle, ISTQB, Adobe, Autodesk, Python). Обуката ќе ја одржуваат сертифицирани тренери и инструктори. Ќе следиш официјални курсеви со вклучена официјална литература, лабови и сертификати.

ЛЕТНА

Затоа што оваа понуда важи само еднаш во годината и се одвива во текот на летото. Стипендиите се одобрени за овој период од годината од страна на Семос едукација и нашите партнери. За секоја програма се обезбедени по 10 стипендии.

МЕНТОРСКА ПРОГРАМА

Затоа што ќе работиш на реален проект под менторство на експерти од областа и ќе имаш можност да го употребиш сето стекнатото знаење. Најголемата предност на реалните проекти е тоа што истите се дел од професионалното потфолио на слушателите и претставуваат чекор напред во нивниот кариерен развој.


*Најдобрите слушатели ќе добијат можност за пракса, стекнување на искуство и вработување преку нашиот Кариерен Центар.

10+ ГОДИНИ
3000+ ЗАДОВОЛНИ СЛУШАТЕЛИ
100+ РЕАЛНИ ПРОЕКТИ
50+ КОМПАНИИ МЕНТОРИ
80% КАРИЕРЕН РАЗВОЈ

80 СТИПЕНДИИ ЗА НАЈБАРАНИТЕ IT ПРОФЕСИИ:

10 Стипендии за Data Analyst by Microsoft ПРОГРАМА
10 Стипендии за Web Developer by Microsoft ПРОГРАМА
10 Стипендии за Software Tester by ISTQB (ISQI) ПРОГРАМА
10 Стипендии за Android Developer ПРОГРАМА
10 Стипендии за Python Backend Web Developer with Django framework by Python Institute ПРОГРАМА
10 Стипендии за 3D Artist by Autodesk ПРОГРАМА
10 Стипендии за Motion Graphic Designer by Adobe ПРОГРАМА
10 Стипендии за Java Developer by Oracle ПРОГРАМА

МЕНТОРСКИТЕ ПРОГРАМИ СЕ ЗА ТЕБЕ АKO:

Сакаш да учиш
Сакаш да напредуваш
Сакаш да се доквалификува или преквалификуваш
Да работиш на реален проект
Да се вработиш и да започнеш кариера во најбрзо растечките индустрии

Доколку си сигурен дека сакаш да ја искористиш оваа можност, не чекај!

ШТО ДОБИВАШ?

Една можност само сега да слушаш официјална обука со стипендија

Менторски пристап со компанија ментор

Работа со искусни предавачи кои ќе те водат низ целата програма

Работа на реални проекти

Подготовка за кариера – модул во рамка на секоја програма

Online обука која може да ја следиш од каде сакаш

КАКО ДА АПЛИЦИРАМ

1

Одбери програма, и пополни ја апликацијата со твоите податоци

2

Ќе добиеш веднаш информација на емаил и информативен разговор

3

Твојата нова официјална кариера може да започне!

Успешни приказни

Медиумски поддржувачи