Semos Summer Sprints – Стипендирани летни менторски програми

10 делумни стипендии во вредност од 200€ за Digital Marketing Specialist

Влези во летна кариерна форма со Semos Summer Sprints! Овa лето искористи ги поволностите на нашите програми кои ги развиваме со специјална цел – да може овој период да добиеш нови знаења за нови кариери! Во период од 3 месеци ќе имаш можност да научиш доволно за кариерна промена и да имаш здрава основа за она што го посакуваш од твојата идна кариера. И секој обука доаѓа со можност за стипендија!

Стани дел од светот на дигиталниот маркетинг!

Дигиталниот маркетинг не е само тренд туку е насока во која маркетингот ќе се движи понатаму. Индустријата е во подем со голем потенцијал за раст на долг рок, а побарувачката за квалификувани професионалци секојдневно расте. Поради достапноста и експанзијата на социјалните медиуми, дигиталниот маркетинг е број 1 избор за секоја компанија за комуникација со целните публики. Дигиталниот маркетинг како флексибилна и динамична индустрија, ви овозможува да работите од било каде, во било кое време.

Почеток: 26.06.2023

Начин на плаќање
Можност за плаќање на 12 рати со кредитни картички на Стопанска банка АД Скопје или на 6 рати со договор заверен на нотар.

Повеќе информации
070/357-591
aneta@semos.com.mk
www.semosedu.com.mk

DIGITAL MARKETING SPECIALIST

Штo ќе научиш на нашата Digital Marketing Specialist програма

Име на модул Број на часови
Вовед во дигитален маркетинг 12
Copywriting 12
Е-mail маркетинг 8
Websites 8
Facebook and Instagram 16
Google 20
SEO 12
Маркетинг Стратегија 8
Работа на реален проект 24
Планирање и развој на кариера 9

Програма

Вовед во дигитален маркетинг

Copywriting
Е-mail маркетинг Websites Facebook and Instagram Google SEO Маркетинг Стратегија Работа на реален проект
Планирање и развој на кариера

Компетенции и вештини

ЗОШТО ДА АПЛИЦИРАШ ЗА СТИПЕНДИЈА НА МЕНТОРСКАТА ЛЕТНА ПРОГРАМА?


ПРИЈАВИ СЕ ТУКА