Стипендии за летна менторска програма за Microsoft Web Developer

САМО 10 делумни стипендии во вредност од 480 € за летна менторска програма за Microsoft Web Developer

КОМПАНИЈА МЕНТОР

distant point logo kompanija mentor

Обуката во Microsoft летната менторска програма е интензивна и се одвива забрзано во само 3 месеци. Искористи ја оваа можност која се нуди само еднаш во годината за добивање на нови знаења и работа на проекти во со познати компании. Воедно ќе имаш можност овие обуки да ги следиш по повластени цени и да добиеш една од стипендиите.

Microsoft Web Developer

Почеток: 04.07.2022

Начин на плаќање:
Можност за плаќање до 6 рати со кредитни картички на Стопанска банка АД Скопје без камата или со договор на 6 рати заверен на нотар.

Microsoft Web Developer

Профил кој е подготвен да гради модерни Web апликации со динамички податоци кои ќе ги задоволат тековните критериуми на пазарот, користејќи алатки и технологии на Microsoft.

На оваа програма стекни се со знаења како да изградиш целосна апликација од почеток, која опфаќа презентациски дел (front-end), серверски дел (back-end) користејќи ги следните технологии: HTML5, CSS3, JavaScript, Bootstrap, C#, ASP Core (MVC и Web API).

Со нашата програма стани Microsoft Web Developer и стекни се со вештини и искуства за градење на корпоративни веб апликации.

Искористи ги овие обуки за понатамошно развивање на вештините.

Курсеви Часови
1 55320: Programming with HTML, CSS, and JavaScripty 40 часа
2 55339: Programming in C# 40 часа
3 55340: Developing ASP.NET Core Web Applications 40 часа
4 Практичен проект со ментор 30 часа
5 Планирање и развој на кариера 9 часa

Цените кои се наведени важат само за оваа конкретна понуда понудена преку Летната менторска програма за Microsoft Web Developer.

ЗОШТО ДА АПЛИЦИРАШ ЗА СТИПЕНДИЈА НА ОФИЦИЈАЛНАТА ЛЕТНА ПРОГРАМА?

Повеќе информации:
075/226-875
sanja.gavrilovska@semos.com.mk
www.semosedu.com.mk


АПЛИЦИРАЈ ЗА СТИПЕНДИЈА