И оваа година Семос Едукација доделува


СТИПЕНДИИ
за најбараните IT професии

Аплицирај за стипендија и учи според официјалните програми на најпознатите светски IT брендови.

Летни менторски програми

Летни менторски програми - Семос Едукација

Најдобрите слушатели ќе добијат можност за пракса, стекнување на искуство и вработување преку нашиот Кариерен Центар.

Зошто да се пријавиш?

Зошто да се пријавиш?

Добивањето на стипендијата оваа година е по принципот ПРВ пријавен – ПРВ услужен.

Затоа побрзај! Бројот на стипендии е ограничен.

ОФИЦИЈАЛНА

Затоа што ќе изучуваш официјална програма издадена од нашите партнери > најреномираните светски брендови (Microsoft, Cisco, ISTQB, Adobe, Autodesk, Python).

Обуката ќе ја одржуваат сертифицирани тренери и инструктори. Ќе следиш официјални курсеви со вклучена официјална литература, лабови и сертификати.

ЛЕТНА

Затоа што оваа понуда важи само еднаш во годината и се одвива во текот на летото.

Стипендиите се одобрени за овој период од годината од страна на Семос едукација и нашите партнери. За секоја програма се обезбедени по 10 стипендии.

МЕНТОРСКА ПРОГРАМА

Затоа што ќе работиш на реален проект под менторство на експерти од областа и ќе имаш можност да го употребиш сето стекнатото знаење.

Најголемата предност на реалните проекти е тоа што истите се дел од професионалното потфолио на слушателите и претставуваат чекор напред во нивниот кариерен развој.

Години

Задоволни слушатели

Реални проекти

Компании ментори

Наташа Димовска

Со Летнata менторска програма за Data Analyst by Microsoft, успешнатa IT иднина е се поблиску до вас.

Александар Максимов

Затоа што Вештачката интелигенција е предизвик на иднината.Од тие причини, за сите нас неопходно е да бидеме во чекор со новото време кое е на повидок.

Виктор Ванчов

Завршниот проект ме научи на многу корисни работи, надвор од областа на видео игрите. Сепак, многу ми помогна да добијам идеја за тоа како машините „учат” и колкава е нивната моќ.

Kристијан Стојоски

Со превземање на првиот чекор и вложување на доволно труд, секој може да ја совлада оваа модерна тема и да се издвои на пазарот на труд во една од најбрзорастечките индустрии во светот.

Стефанија Миндова

Летната менторска програма за Data Analyst ќе ви помогне да ги усовршите вашите професионални вештини за да стигнете до посакуваната цел на професионално ниво.

Менторските програми се за тебе ако:

Менторските програми се за тебе ако:

Сакаш да учиш
Сакаш да напредуваш
Сакаш да се доквалификува или преквалификуваш
Да работиш на реален проект
Да се вработиш и да започнеш кариера во најбрзо растечките индустрии
Доколку си сигурен дека сакаш да ја искористиш оваа можност, не чекај!
Image
КАКО ДА АПЛИЦИРАМ?

КАКО ДА АПЛИЦИРАМ?

  • Одбери програма, и пополни ја апликацијата со твоите податоци
  • Ќе добиеш веднаш информација на емаил и информативен разговор
  • Твојата нова официјална кариера може да започне!
Пријави се